Fortsatt bra!Anledningen till att jag inte skriver här så mkt är att jag har det så bra här så jag är inte ute på internet mer än kanske 3 ggr/veckan och då korta pass! :P Slottet på bilden ligger vid LMH så när jag ska ner till byn går jag genom slottsparken och genom slotsgården.

Bara för att nå inge ska komma och säga att jag inte höll vad jag lovat nästa år så ska jag skriva här vad jag lovat innan jag åkt till Danmark!

1. Jag ska inte börja bryta på svenska eller använda danska ord!!
2. Jag ska inte flytta till Danmark om inte utbildningen kräver det
3. Jag kommer med allra största säkerhet INTE få en dansk flickvän, och kommer inte jobba för att få det. Men vi vet ju av erfarenhet att man inte kan lova sånt!

Allt detta skriver jag fortfarande under, även om LMH är BÄST! ;)

ok nu börjar lektion igen. PÖSS!

En vecka på LMHNu har det gått nästan en hel vecka (om man ska va exakt är det imorn 14:00 :P) på LMH. Och jag kan säga så mycket som att jag verkligen inte ångrar mig! Det är toppen här. Jag gillar gruppen. En glad och rolig grupp, men inte en oseriös grupp som bara kom för att bo på internat med andra :P
Mitt rumm ligger på tredje våningen 7 fönstret från höger på bilden, om jag minns rätt, är inte helt säker =) Men det är ett bra rum, väldigt stort för det är egentligen för två personer (vilket betyder att det finns två sängar, se det som en invit!!) och utsikt mot gården.
Och innan var jag ju lite rädd att jag kanske inte skulle kunna spela så mycket trombon som jag ville, men det har visat sig att vi är sju brassmusiker, så vi är flera som kan peppa varandra, och dessutom får jag en timmes lektion av Ulrich varje vecka. Om ni inte kommer ihåg det så är Ulrich proffstrombonist, och har studerat i Göteborg. Och det som är mest schysst av allt är att Ulrich faktiskt ger mig lektionen på sin fritid, för han får inte ge så mycket lektion på skoltid. Men han vill gärna att jag ska lyckas och bli musiker! =) Jag har haft en lektion med honom innan, och ska ha en imorn. Han är en riktigt bra lärare. Faktiskt tror jag inte att jag kommer spela så förtvivlat mycket mindre nu än jag gjorde på Ågesta.
Näe, ska gå och sova nu, ska upp tidigt och öva trombon imorn. Det var bra att jag fick lite tid att va ute på internet nu. I vanliga fall brukar alla va uppe ganska länge, men idag var många trötta så det blev tidigare idag, och ni vet ju att jag har svårt och slita mig när det finns folk som är uppe och spec när dom spelar spel ;)

PÖÖÖÖSSSS

Hejdå kära modersland!Nu skriver jag mitt sista blogginlägg i Sverige på ganska länge. Imorgon vid 9 åker vi (Martin, Louise, jag och pappa som chaufför) mot Danmark. Vi börjar på LMH vid tre, med fika och välkomsthälsning i dagligstuen, och sen rundvisning och lite olika saker, och på kvällen ska vi presentera oss. Och säkert kommer ingen förstå vad jag säger för jag kommer inte våga mej på danska imorgon, och jag är inte känd för att prata långsamt och tydligt så jag kommer nog babbla och bara Lollo och Martin kommer fatta =)

Nämen, jag ser fram emot LMH väldigt mycket. Det kommer va bra undervisning är jag bombis på, vi kommer göra roliga saker och miljön på skolan är ju toppen. Och får jag bara tillräckligt mycket tid så jag kan öva trombon också är ju allt perfekt ;)

Nä nu ska jag packa ned det sista strax, och sen sova. Vi hörs =)


RSS 2.0