Buhuu...


Jag får damp! Min blogg har krånglat massa!
 Men det är inte därför det är buhuu, utan det är buhuu för att jag idag fick veta att jag inte kommer komma in på musikhögkolan i höst. Jag är godkänd på alla delar, så skulle för den skull kunna komma in. Men av nån anledning tog dom bara in en trombonist i år! Jag trodde faktiskt dom skulle ta in åtminstone två eftersom vi var ovanligt många som sökte i år. Och dessutom frågade Susanna Håkan förut hur många dom skulle ta in och han sa "jag vet inte, tre kanske", så jag blev förvånad måste jag säga! Och nu blev jag tredje reserv. Det är inte OMÖJLIGT att jag kommer in, men jag tror det krävs att dom innan mig dör. För han som kom in bor i Stockholm och har pluggat lärarlinjen på musikhögskolan i 4 år, så han byter bara linje.

Så för mig blir det LMH i höst. Och jag tror jag kommer trivas bra där, men ju länge tiden har gått har jag bara mer och mer velat börja på musikhögskolan. Det jag är rädd för är att jag inte har självdiciplinen att öva så mycket som jag borde på LMH. Ni få gärna ringa eller skriva och tvinga mig att öva mer, och ge mig dåligt samvete, för om jag inte övar kanske jag får ge upp hela min dröm om att bli musiker och det vill jag inte!! Dessutom vill jag inte lämna Stockholm! Jag gillar verkligen Stockholm!=/

VILL HA VILL HA!!!

Har ni sett den senaste mobilen från Sony Ericsson eller? Xperia - X10. Helt otrolig tycker jag att den verkar, och har läst flera recensioner från användare och nästan alla har varit jättenöjda. Alla utom en av dem har sagt att den varit bättre än deras tidigare iPhone. Den är tydligen snabb, har en bra och härlig skärm, lätt att använda. Det enda negativa jag sett är att en del av dem tycker kameran är dålig i mörker, men flera har också tyckt den varit bra, och att touchskärmen är lite seg ibland. Men de som tyckt det har tidigare haft iphone, och vad jag hört ska just iphones touchskärm vara de bästa. JAG VILL HAAAA! Ge mig den och du är min favorit för alltid!

Badat benen ofrivilligt och blivit facerapad!Ungefär så här såg det ut när jag skulle gå hem nyss! Jag hade tung ryggsäck, en fullpackad bag och trombonen och går 00:00 på smala vägen till Ågesta fhsk. Men så märker jag att smältvattnet har party på min väg och det gick inte på något sätt komma förbi torr... så jag fick ta av skorna och sockarna och vada genom vattnet, kanske 10m... och det var KAAALLLTT! Kommer fett bli förkyld, men nu har jag iaf badat benen för första gången i år!

Och ang. förra inlägget så kunde jag av nån anledning inte somna i natt. Jag tror jag somnade till slut, men jag kollade på klockan 6:00, och sen låg jag vaken ett bra tag till så jag kan inte sovit mer än en halvtimme :/ Men jag har varit förvånansvärt pigg ändå! Har hunnit gå en sväng på djurgården... det var jättefint verkligen! Soligt och massa parker och fina hus o sånt. Och sen var jag på Daniels premiärkonsert, också mkt trevligt! Men jag hade ju ingen mat i Ågesta och orkade inte handla när jag redan hade så mycket att bära så det slutade med att jag åkte till cicci och åt mat och efterrätt där. Alltid kul! MEEEEN! Sen nu när jag kommer hem ser jag på facebook att jag blivit facerapad av min egen syster! Mycket elakt!Trött...Kommer jag vara imorn för jag ska åka här ifrån om exakt 3 timmar, så jag måste gå upp om 2,5 h och om jag känner mig själv rätt kommer jag inte sova förrän om 45 min. Menmen, vem behöver sömn? Det är för kvinnor och barn ;) Stockholm snart kommer jag igen!=)


Schymans hatfilm!Jag har hittat filmen som Gudrun Schyman måste hata mer än hon hatar... män! "Bus stop" heter den, en film med Marilyn Monroe i huvudrollen, gjord 1956. En gammal cowboy och hans "elev" en ung cowboy skulle åka till Phoenix för att vara med i en rodeotävling. Den gamla cowboyen säger till eleven Bo att han borde hitta sig en tjej nu. Och Bo bestämmer sig för att hitta en riktig ängel. Och om hon inte vill gifta sig med henne ska han tvinga henne precis som han tvingar tjurarna i rodeon att komma till honom.
Och det är precis vad han gör! Han hittar sin ängel (Marilyn Monroe såklart) på en pub i Phoenix och bestämmer sig för att gifta sig med henne dagen efter. Från början blir hon väl smickrad av att han gillar henne, men sen tycker hon bara han är galen och försöker rymma från honom, men han fångar in henne med ett lasso och tvingar med henne på bussen till Montana där han hade sin Ranch. Men det blir ett snöoväder så bussen måste stanna på en restaurant och vara där över natten.
Väl på restauranten börjar Marilyn gråta och börjar slå på Bo och säga att hon inte tänker gifta sig med honom, men han tänker fortfarande tvinga henne, och det slutar med att busschaufören och Bo gör upp i ett slagsmål som busschaufören vinner, och Bo tvingar be om ursäkt. Men då när han blir mjuk o känslosam blir plötsligt Marilyn kär i honom och vill följa med honom till ranchen och gifta sig med honom och allt slutar lyckligt.
Men i hela filmen framställs Bo som lite för ivrig och lantlig men godhjärtad som bara inte vet hur man ska hanskas med kvinnor och Marilyn är lite mer levnadsvan men fortfarande så tafatt och blir så smickrad av att han gillar henne o blabla... Kolla på den så skulle du förstå varför Gudrun skulle hata den!;)
Själv blev jag mest sur för att rodeo är så sjukt elakt mot djuren! Ingen medkänsla alls! Jag hatar det!!:(

Kutande italiensk kyckling
Puh! Jag har precis sprungit faggemålarundan, ca 8 km. Fast jag sprang inte uppför faggemålabacken och inte heller sista 200m hem. Men ändå ganska bra ju för att inte ha sprungit nån gång på ett halvår! Lr hur? Men sen ska ja ju osså springa milspåret om lite drygt 1½ månad! Gäller o ligga i då;)

Påsken har för övrigt varit härlig! Har hunnit träffa kusiner o vänner, varit i kapellet, fått slappa hemma, spela spel o så. Har varit jätteskönt, synd bara att jag var förkyld i början av lovet, men jag har ju flera dagar kvar än!=) O så har jag tagit igen mkt av det jag hamnat efter i alla tv-program. Innan sökningarna kollade jag nästan inget. Jag kollar ju nästan allt från datorn och när jag är på Ågesta sitter jag faktist inte så mycket vid datorn. Idag har jag kollat lite "drömmen om Italien". Trevligt program asså! Man får lite lagom mkt italiensk kultur o lite konflikter, lite byggarbete o.s.v. Mina favoritpar är i ordningen
1. Caroline och Arne. Dom jobbar bra, utan att klaga. Dom säger vad dom tror bli bäst men skapar aldrig problem och försöker alltid tänka på andra också. Sen att dom är kristna osså är ju bara ett pluss.
2. Diana och Teo. Dom jobbar också bra och försöker inte skapa konflikter och hävda sig själva hela tiden. Hon kan mycket bättre italienska än alla andra, men jag tycker ändå inte hon verkar kaxig lr se ner på de andra. Dom verkar smarta men inte kaxiga. O sen är hon ju snygg osså!=)
3. Ulrika och Sören. Nu är dom iofs ute ur spelet, men jag tycker dom va lite mysiga. Dom var ganska lata, men dom visste om det och förnekade det inte. Alltid glada och beblandade sig itne för mycket.
4. Jan och Therese. Dom vill ju verkligen det här, men kunde tagga ner en aning. Dom är inte klokast och bäst och behöver inge försöka visa hur mycket dom kan och alla deras erfarenheter. Tagga ned!
5. Kaveh och Rebecca. Dom vill det verkligen, men jag tror det är mer för att det är en tävling än för att dom verkligen vill det. Dom båda gick in med inställningen att dom kunde mer och visste mer än alla andra. Dåliga förlorare! Tycker det är orättvist när dom inte får högsta betyg. Fjäskar! Skapar bråk! Falska! Men dom jobbar bra, det ska jag itne förneka!

Så, nu vet ni vad jag tycker!=)

RSS 2.0