Schymans hatfilm!



Jag har hittat filmen som Gudrun Schyman måste hata mer än hon hatar... män! "Bus stop" heter den, en film med Marilyn Monroe i huvudrollen, gjord 1956. En gammal cowboy och hans "elev" en ung cowboy skulle åka till Phoenix för att vara med i en rodeotävling. Den gamla cowboyen säger till eleven Bo att han borde hitta sig en tjej nu. Och Bo bestämmer sig för att hitta en riktig ängel. Och om hon inte vill gifta sig med henne ska han tvinga henne precis som han tvingar tjurarna i rodeon att komma till honom.
Och det är precis vad han gör! Han hittar sin ängel (Marilyn Monroe såklart) på en pub i Phoenix och bestämmer sig för att gifta sig med henne dagen efter. Från början blir hon väl smickrad av att han gillar henne, men sen tycker hon bara han är galen och försöker rymma från honom, men han fångar in henne med ett lasso och tvingar med henne på bussen till Montana där han hade sin Ranch. Men det blir ett snöoväder så bussen måste stanna på en restaurant och vara där över natten.
Väl på restauranten börjar Marilyn gråta och börjar slå på Bo och säga att hon inte tänker gifta sig med honom, men han tänker fortfarande tvinga henne, och det slutar med att busschaufören och Bo gör upp i ett slagsmål som busschaufören vinner, och Bo tvingar be om ursäkt. Men då när han blir mjuk o känslosam blir plötsligt Marilyn kär i honom och vill följa med honom till ranchen och gifta sig med honom och allt slutar lyckligt.
Men i hela filmen framställs Bo som lite för ivrig och lantlig men godhjärtad som bara inte vet hur man ska hanskas med kvinnor och Marilyn är lite mer levnadsvan men fortfarande så tafatt och blir så smickrad av att han gillar henne o blabla... Kolla på den så skulle du förstå varför Gudrun skulle hata den!;)
Själv blev jag mest sur för att rodeo är så sjukt elakt mot djuren! Ingen medkänsla alls! Jag hatar det!!:(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0