Stackars lilla mej!


Ni har ingen aaaning om hur svårt jag har det här! Folk är så förtvivlat elaka mot mig. En kväll kom jag upp på mitt rum och det var fyllt upp till armhålorna med madrasser, täcken och kuddar! En annan natt var mina madrasser bortplockade och stod i duschen fick jag veta senare! Och en kväll kom jag in i rummet och det var knäckebröd på bordet, på sängen och på golvet! Men det här är inte det värsta! Det värsta var en kväll när jag satt helt snäll och söt som vanligt inne i dagligstuen, så kommer Anton, Dan, Michael, Christian, Rasmus, Margit, Katrine H, Katrine M och Helene och släpar mig in i en dusch och duschar ner mig fullständigt! Jag menar FULLSTÄNDIGT! Kläderna var blöta i flera dagar efteråt. Och jag har även på omvägar fått höra att andra onda planer smidits mot mig!! Och jag kan inte förstår varför det är just mej. Ni känner ju mig, jag är snällast av alla! Det finns en anledning till att jag har en gloria över huvudet! Nedanför här ser ni skolkortet på mig som vi tog här på LMH. PÖSS HEJ!

Rösta för KDSom säkert flera av er vet är jag kristdemokrat, och det är jag stolt över. Kristdemokraterna är ett klart högerparti, men är mycket profilerad på den enkilda individen och familjen. Jag är själv starkt höger, men tycker att moderaternas politik kan bli lite för fokuserad på ekonomi och arbete, medan ibland folket kan få lida inom bland annat vården.
Vänsterblocket däremot har fokuserat en hel del på bidrag och vård, men glömmer Sveriges ekonomi, har dålig arbetspolitik och framför allt tar de bort vår valfrihet. De frågor kristdemokraterna tar som viktigast är

  • Familjepolitiken. Dubbelt så stort vårdnadsbidrag och ingen tvångsfördelning av föräldrarledigheten. Det är bra om pappan är hemma med barnet, men det ska vara upp till familjen själva. I vissa fall kanske situationen nästan kräver att den ena parten är mer hemma än den andra. Att kristdemokraterna är emot jämställdhet är helt fel! De är emot tvång. Och det har visat sig att KD är det mest jämställda mellan könen, vad det gäller viktiga positioner i partiet, medan vänsterpartiet som kallar sig feminister var mest mansdominerade.
  • Vården. Vi ska få ett stort valutbud av vården, och vi ska korta ned köerna. Aldrig mer än 4 timmars väntetid på akuten. Idag kan man få vänta aldeles för länge.
  • Pensionärer. Sänkt skatt för de äldre, och bättre förhållanden på äldreboende. De gamla som har jobbat för sverige i så många år ska få ett värdigt slut!
  • Arbets och näringslivet. Mer insatser för att slussa in arbetslösa på arbetsmarknaden, fortsat satsning på nyanställningar. Fortsätta förenkla för småföretagare, sossarna har infört MÄNGDER av regler och skatter för småföretagare.

Det kan man säga är KD's kärnfrågor. Och tyvärr vet jag att många kristna funderat på att rösta på annat parti för att KD i mycket tappat sin kristna profil inom bl.a. abort. Och jag tycker själv det är tråkigt att de tappat i de frågorna, men även om KD inte är ett kristet parti (för det kan man inte säga att det är) är de fortfarande utan tvekan det partiet som står för flest kristna värderingar, och som håller tillbaka en dålig utveckling. De står för en bättre moral och bättre villkor för folket.

Ni ska naturligtvis rösta på det partiet ni vill rösta på, men om ni väljer mellan KD och ett annat uppmanar jag er att rösta på KD, om inte annat så för att om inte KD kommer in i riksdagen får vi en socialistisk regering!


RSS 2.0