Jag skäms, men kan inte rå för det!



Idag är det som säkert de flesta av er vet, sossarnas och arbetarnas dag, och som medlem i Rosenfors musikkår, fick jag gå med och spela under sossarnas demostrationståg. Jag var inte där i egenskap av Thobias, utan i egenskap av medlem i musikkår (som spelade eftersom vi tjänar mkt pengar på det:P), men det känndes inte alls kul ändå! Jag är stark motståndare till socialism, och kommunism, men ändå gick jag med och spelade i tåget, och folk som såg kanske tog mig som en sosse! Jag försökte att inte visa vem jag var för folk som kollade på, men säkert var det nån som kännde mig som såg mig!:(
Sossarnas demostrationer är så otroligt lama. Dom har demostration varje år första maj för att det är tradition, och det har nästan mer blivit en motionsprommenad med lite flaggor längst fram. Och det dom skrivit på sina plakat var riktigt löjligt, till exempel "tillbaks med välfärden!". Ja för visst är det alliansen som har skapat hella världens finanskris... lr? Om dom varit så mäktiga hade det varit lite coolt, men så är det inte, och grejen är den att alliansen har skött krisen bra. Enligt en undersökning några ekonomiexperter gjort var Sverige, efter Danmark (som också har borgerlig regering), det landet som man förutspådde skulle ta sig ur krisen först, och jag tror inte det är en slump.
På ett annat plakat skrev dom "alla har rätt till jobb"... grejen är den att under sossarnas regering ökade arbetslösheten konstant, ända tills alliansen tog över, då den började sjunka och sjönk ända tills finanskrisen slog till, så om nu alla har rätt till jobb kanske det är fel att sätta in sossarna igen?
Sossarna är patetiska, och om jag själv kunnat välja hade jag inte spelat i tåget, men nu hade jag ju inte så mycket val. Men jag har på senaste tiden fått upp intresset för politik igen. Jag är ju faktiskt medlem i KDU även om jag inte varit särskillt aktiv, och jag tror jag ska läsa in mig lite på politik innan valet till EU-parlamentet (på tal om det hade sossarna en banderoll där det stod "ett rött Europa".... jag rös av obehag, tänk om hella Europa skulle bli socialistiskt, fina trevliga Europa... näe, det önskar jag inte ens tyskarna!) och sedan fortsätta hålla mig uppdaterad och engagera mig i KDU, speciellt innan valet nästa år!=)

Kommentarer
Postat av: Malin

KDU kan verkligen behöva dig Tobbe!!



Rött europa, jag ryser jag med!!!!!!!!

2009-05-03 @ 02:22:26
URL: http://www.frudanmark.blogspot.com/
Postat av: Malin

2009-05-03 @ 02:22:43
URL: http://www.frudanmark.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0