Julgudstjänst i kyrkan

Idag var det barnens julfest i kyrkan. Det var inte julfest på samma sätt som i Silverdalen där vi har en hel dag med gröt och fika och så. Men de hade pyntat upp till gudstjänsten och barnen hade ett förberett ett program istället för predikanSå barnen sjöng några sånger, och det var till och med en av dem som vågade sig på att spela orgel till. Han spelade bara melodin, men han gjorde det bra =) 
 
Och så turades de om att läsa bibelverser och bitar av berättelser. Det är ju faktiskt väldigt gulligt att höra små barn läsa på franska!
 
De hade också gjort apelsiner som de satt ljus, och tandpetare med godis, i. Det är tydligen en fransk tradition. Så vi fick en sån var och så skulle vi tända ljuset medan vi bad Fader vår =)
 
Efter gudstjänsten var slut så frågade prästen som vanligt om det var någon som hade något han/hon ville säga. Och då var det en liten flicka som ville sjunga en sång för oss. Så hon och hennes mamma gick upp och sjöng en sång. Från början var hon lite blyg men sen kom hon igång rejält och sjöng för glatta livet! Härligt med frivilliga solister!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0