Mot Söderhamn och Bollnäs

Idag spelade vi första konserten för det här brassprojektet, på musikhögskolan. Det gick väl ganska bra får man väl säga. Jag är lite missnöjd med mina insatser på eufoniet, men skit samma. Tyvärr har vi två som är sjuka och en som har annat gigg, så vi har fått kalla in folk som ska börja på skolan i höst eller som är på utbyte. Det funkar väldigt bra och kul att träffa dem! =)
 
Efter konserten tänkte vi gå ut och ta ett glas öl/cola, och en härlig vårkväll som denna vill man såklart sitta ute, som t.ex. på den här serveringen. Men tydligen var det inte den idén helt unik, för hela Stockholm satt på uteserveringar så vi fick helt enkelt sitta inomhus istället. Spill på fint väder, men trevligt ändå. 
 
Imorgon tidigt åker vi till Södehamn och Bollnäs där vi ska göra några konserter under helgen. Det blir kul! Det har ryktats om en halvdålig pizzeria i Söderhamn där tydligen alla mål mat brukar avnjutas på brassresorna i Söderhamn. Det ska ju bli en stor upplevelse att pröva den och se om pizzerior i Södehamn är som alla andra pizzerior i Sverige ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0